Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.08.2017 11:00:16

Zrušení hotových peněz podle EU? Cesta do pekel na kulhavé kobyle!

Zrušení hotových peněz podle EU? Cesta do pekel na kulhavé kobyle!

Co znamená omezení a následný úplný zákaz hotovosti, zvažovaný Evropskou komisí?

 Je nutné včas začít nahlas a důrazně protestovat, protože je to cesta do pekel pro obyčejné lidi. Proč?

Vezměme v potaz jen několik základních faktů a rizik:

  1. elektronické platby zanechávají za každým občanem jasnou elektronickou stopu téměř celého jeho pohybu: kde byl, co a za kolik si koupil, jaký má nájem, jaký má příjem, prostě vše je dohledatelné a kontrolovatelné.

  2. Neposlušný občan může být velice snadno, prostým zmáčknutím klávesy, zbaven zablokováním účtu jakékoliv možnosti cokoliv zaplatit. Takže nejenom že bude odsouzen k smrti hladem, ale současně nebude moci zaplatit cokoliv jiného (nájem, daně, sociálku) a upadne tak do nekonečné dluhové pasti, narůstajících úroků, pokut a exekucí, ze které už nebude návratu.

    Řekněme to tedy nahlas a zřetelně: hotové peníze jsou zárukou svobody, přežití a znakem alespoň jakési nezávislosti občana na režimu eurosocialistického přerozdělování. Nedopusťme proto aby u nás nastala situace, tak barvitě popisovaná ve filmu Demolition man anebo v Orwellově románu 1984. Hotové peníze jsou SVOBODA! 

    Je to jediné hnutí SPD, které se od začátku staví odhodlaně proti podobným šílenostem, které nám vnucuje Evropská komise za přikyvování Evropského parlamentu (včetně českých europoslanců). Je nejvyšší čas, aby občané dostali konečně možnost vyjádřit se, zda v takové unii ještě chtějí být, nebo si zvolí samostatnou cestu.

    Pokud SPD získá ve volbách od voličů dostatečnou sílu k tomu, aby funkční zákon o referendu (nikoliv ten Dienstbierův paskvil) prosadilo, pak občané tuto možnost dostanou!Zákazem hotovostních plateb Evropská komise jen opět pořádně zakrojí do zbytku občanských svobod euroobčanů a získá konečně neomezenou moc nad životem a smrtí poddaných.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama