Mgr. Jiří Koubek

  • TOP 09
  • Praha-Libuš
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2015 19:30:00

Koalice v Praze je v křeči

Koalice v Praze je v křeči

Strany proti sobě vedou několik dohadovacích řízení bez reálných závěrů.

Před dvěma týdny ANO a ČSSD proti odporu třetí koaliční strany jmenovaly novým ředitelem Odboru územního rozvoje MHMP úředníka spojeného s kauzami na Praze 11 za starostování Dalibora Mlejnského.

Trojkoaliční zastupitelé neumí či nechtějí tento problém řešit v rámci koalice, a proto se nyní obrátili na desítky starostů v Praze, aby podepsali výzvu na odvolání tohoto úředníka. Dnes si tedy jedna koaliční strana chce vzít starosty městských částí jako beranidlo na další dvě koaliční strany. Čeho se dočkáme zítra? Budou starostové rukojmími při prosazování jejich zájmů na velké radnici?

Vážené koaliční strany, dejte ruce pryč od starostů. Mají odpovědnost vůči svým občanům a nebudou vám pískat vaše spory či vzájemné naschvály. Starostové spolu s občany Prahy od vás očekávají efektivní správu, nikoliv zbavování se odpovědnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama