Mgr. Kateřina Valachová, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.03.2021 17:33:00

Další prodlužování nouzového stavu již nepodpořím

Další prodlužování nouzového stavu již nepodpořím

Komentář na facebookovém profilu k návratu dětí do škol

 Nouzový stav skončí 11. dubna. Další prodlužování nouzového stavu již nepodpořím. Věřím, že ministerstvo školství a ministerstvo zdravotnictví splní všechny podmínky a 12. dubna se vrátí děti do škol. Usnesení s tímto úkolem jsem podpořila a sněmovna ho přijala. Naštěstí, protože prošlo o jeden hlas.

Nevěřte serveru Novinky.cz, který tvrdí, že poslanci ČSSD nehlasovali pro usnesení, které dalo vládě úkol vrátit děti do škol od 12. dubna. Pět ze šesti přítomných sociálně demokratických poslanců usnesení podpořilo, já samozřejmě také.

Zdrželi se, což znamená v kontextu PROTI, všichni přítomní poslanci ANO a KSČM, u Pirátů poslanec Michálek, u nás Zaorálek (který byl v tu chvíli ve sněmovně "za vládu") a pak antirouškoví poslanci Volný a Bojko.

Kompletní přehled jak kdo hlasoval ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama