Mgr. Kateřina Valachová, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.01.2016 6:31:00

Pochopte, že ne vše se dá zvládnout za šest měsíců

Pochopte, že ne vše se dá zvládnout za šest měsíců

Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy se na sociální síti ohlíží za svým půlrokem ve funkci a předestírá priority na rok 2016:

Chci znát Váš názor a debatovat s Vámi o aktuálních problémech a tématech v resortu školství. Za posledních 6 měsíců jsem navštívila několik krajů.

Na svých pravidelných cestách jsem zavítala do desítek školských zařízení, kde jsem diskutovala s pedagogy, zřizovateli, politiky, ale i s žáky a studenty. 

I v roce 2016 plánuji několik pracovních cest do regionů po celé České republice.


Fotka uživatele Kateřina Valachová. 
 Dne 17. června jsem byla jmenována ministryní školství. Ihned při nástupu jsem představila své priority v resortu, na kterých i nadále stavím své působení. Za tento půl rok se nám podařila řada úspěchů, od navýšení rozpočtu pro celý resort o 6 miliard, až po řadu pozitivních legislativních změn. Jednou z mých dalších priorit je i Kariérní řád a způsob, jak lépe ohodnotit práci pedagogů. Jen pochopte, že ne vše se dá zvládnout za šest měsíců. Budu i nadále pracovat na těchto prioritách, ke kterým jsem se zavázala. Fotka uživatele Kateřina Valachová.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama