Mgr. Lenka Kadlecová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.08.2016 11:49:19

V žádném případě nepřestupuji do hnutí ANO

V žádném případě nepřestupuji do hnutí ANO

Reakce na mé údajné přestoupení z ČSSD do ANO

Důrazně popírám informace, které v současných dnech kolují emailem, o mé údajné snaze o přestup do hnutí ANO. V žádném případě nevyvíjím žádné aktivity, které by měly směřovat k ukončení mého působení v České straně sociální demokratické a následnému vstupu do hnutí ANO. Veškeré informace obsažené v dopise, který jsem měla poslat, a jemuž však chybí i základní součást –  můj podpis – jsou smyšlené a nejsem jeho autorkou. Celou záležitost považuji za předvolební útok na mou osobu, i když v tuto chvíli nemohu identifikovat, komu či čemu má posloužit, kromě diskreditace mé osoby.

Je smutné, že takovým to způsobem je na mne a na libereckou ČSSD útočeno v době, kdy jsem na dovolené s omezeným přístupm k internetu a z poměrně složitě identifikovaného emailu. Myslím, že to ukazuje na věrohodnost informace.

Lenka Kadlecová 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama