Mgr. Libor Vondráček

předseda Svobodných
  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2021 15:39:00

Čeká nás další rozcestí, vydáme se k svobodě, nebo k totalitě?

Čeká nás další rozcestí, vydáme se k svobodě, nebo k totalitě?

Komentář na facebookovém profilu k návrhu novely pandemického zákona

 Nezáleží na osobě ministra zdravotnictví jako taková. Dnes je podstatné to, jestli bude pokračovat v tlaku na urychlené přijetí totalitní novely pandemického zákona.

Obáváme se, že Adam Vojtěch už několikrát prokázal, že je tak loajální vůči premiérovi, že mu jeho žaludek dovolí v politice ministra Arenbergera a vládě jako celku pokračovat.

Pandemický zákon by se podle mého názoru neměl měnit, ale měl by se zcela zrušit.

Náš senátor hlasoval pro jeho zamítnutí, poslanci Trikolóry ho také odmítali hlasováním už odpočátku a celé naše uskupení Trikolóra Svobodní Soukromníci bude mít jeho kompletní zrušení v programu. Situace od jeho přijímání se ale změnila. Tlak na segregaci lidí se zvětšil a současný návrh je vrcholem snahy na vytvoření dvojí kategorie občanů.

Od mladých lidí v mém okolí toho slyším o současných opatřeních mnoho, ale nikdo nemluví o zdraví. Dodržuji ta opatření, abych nedostal pokutu. Půjdu se očkovat, abych mohl do bazénu nebo hospody bez placení za test. Bráchové se pravidelně špelují a šest hodin sedí v rouškách, aby viděli své kamarády. Nikdo nevidí souvislost pravidel se zdravím sebe nebo svého okolí. A já taky ne.

Současná opatření se jen falešně opírají o boj s nemocí a se zdravím nemají nic společného. Čeká nás ale další rozcestí, vydáme se ke svobodě nebo k totalitě? Návrh Pandemického zákona po vzoru Německa je zatím tou největší zkouškou pro občany, ale i zákonodárce. Zkoušená ovšem bude daleko více naše páteř, než náš rozum.

Takže hlavu vzhůru a páteř narovnat. Je nutné obstát. Je nutné tento totalitní návrh odmítnout.“

Znění nehorázného návrhu vlády najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama