Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2019 13:39:40

CZEXIT a NATO-OUT

CZEXIT a NATO-OUT

O našem vstupu do EU rozhodlo referendum prostou většinou hlasů, bez jakéhokoliv kvóra. Na vstup do NATO se nás nikdy nikdo nezeptal.

Měli bychom mít proto stejnou možnost hlasovat v referendu o vystoupení z těchto organizací. Já bych vždy hlasoval pro vystoupení, protože obě dvě tyto soukromé firmy nadnárodních oligarchů nás směřují k sebezničujícímu konfliktu s Ruskem, obě dvě tyto zbytečné organizace odmítly efektivně řešit migrační krizi a zejména NATO je mnohdy otevřeně teroristickou organizací, s jejímiž akcemi proti mezinárodnímu právu nechci mít nic společného.


Děkuji vám za pozornost, pokud souhlasíte, nebojte se sdílet, dokud můžeme a pokud mně osobně stále důvěřujete, neváhejte prosím podpořit mou kandidaturu kroužkováním čísla 6 na kandidátce Alternativy pro českou republiku číslo 40.

Ještě jednou děkuji a přejí jen to nejlepší všem lidem dobré vůle.

Mgr. Lubomír Volný

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama