Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.11.2017 1:04:51

PreSStituti a celá protičeská, protivlastenecká a zkorumpovaná mediální žumpo.

PreSStituti a celá protičeská, protivlastenecká a zkorumpovaná mediální žumpo.

PreSStituti a celá protičeská, protivlastenecká a zkorumpovaná mediální žumpo Reichsprotektorátu Eurofašistické unie Böhmen und Mähren, SPOJME SE!!!

Spojme své síly zla a temna, síly naší tak krásně zkorumpované pseudozastupitelské demokratůry, proti pozitivním silám dobra, přirozené lidské svobody a nechutné přímé demokracie!!!

Nedovolme demontáž všeho čeho jsme mi mafiáni, zloději, korupčníci, lháři, manipulátoři, presstituti, prostě my všichni „úspěšní“ v dekádách organizovaného politického zločinu pod hlavičkou ODS, ČSSD, TROP09 a prakticky vždy i s ke všemu svolnou, dokonale antikřesťanskou a dokonale protilidovou KDU-ČSL, úspěšně společně dosáhli.

Máme dnes společného a nebezpečného nepřítele, ten nepřítel se jmenuje přirozená lidská svoboda, přímá demokracie a má schopného, charismatického, přitažlivého a výkonného lídra a tím lídrem, tím naším společným úhlavním nepřítelem, nepřítelem nás všech kryptofašistů, demagogů, presstitutů a euromafiánů je SPD, síla která si tady drze pracuje na změně našeho vypracovaného a k dokonalosti vypiplaného systému legálního zločinu, směrem k odporné přímé demokracii, směrem k tomu, abychom si my, kteří si dnes tak spokojeně parazitujeme na daních, majetcích i životech našich otroků, již nemohli jen tak v klidu krást, odklánět, čerpat, přebíhat, tunelovat, manipulovat a lhát jak jsme po desetiletí zvyklí.

Oni opravdu chtějí aby platilo pravidlo jeden volič jeden hlas, kde to jsme, jak na to přišli????

Jak to jako myslí, přímo NÁS VOLIT a PŘÍMO NÁS ODVOLÁVAT????

Co si představují pod tím, že budeme zodpovědní za způsobenou škodu???

Oni nám snad opravdu chtějí kecat do vlády nějakými referendy???

Kdo si Ti naši poddaní myslí že jsou, považují se snad za naše šéfy nebo co???

Milí presstituté, prodejné mrzké děvy ve službách svých oligarchů, pište!!!

SPD se rozpadá!!! SPD klesají preference!!! SPD jsou rasisté, xenofobové a sekta!!! Poslanci SPD chodí do sněmovny v maskáčích a se samopaly pod parukou!!! V SPD nutí členové své vnuky střílet ze vzduchovek, zatímco oni by si chtěli hrát s panenkami!!! SPĎáci lžou o bytech které Bakala nikdy neukradl a Chovanec nikdy nepronajal pro zlegalizované nelegály!!! SPD vlastně neexistuje:)

Pište naše oddané bezpáteřní mediální hyeny. Pište, protože pokud nebudete psát, lhát, manipulovat a štvát dost dobře, ONI USPĚJÍ a my zloději, tuneláři, podvodníci a lháři, Vaši pánové a chlebodárci půjdeme od válu a kdo, kdo jiný se o Vás, jinak úplně zbytečné a nepotřebné osoby bez charakteru a bez páteře postará ve světě, kde platí pravidla a kde si lidé sami vládnou? To přece není svět pro Vás, tam se musí doopravdy pracovat a ne jen pomlouvat a lhát! V takovém světě chcete žít?

Musíte lhát!!! Sežeňte si jiné bezcharakterní a bezskrupulozní lháře jako jste Vy sami, někoho kdo chtěl po zádech SPD a jeho programu bezpracně a jednoduše vyšplhat vzhůru k nebesům, ale nepovedlo se mu to, protože Ti sektáři z SPD po nich vyžadovali za místo na kandidátce práci pro svou věc a veřejnou podporu pro své hnutí! Někoho pod jehož úroveň bylo stát u petičních stánků, roznášet letáky, lepit plakáty, někoho kdo se bál veřejně na Facebooku říct světu, že je Okamurovec, někoho kdo byl příliš zbabělý na to aby si polepil auto jedním z nejúspěšnějších hesel volební kampaně, někoho kdo si myslel, že je příliš důležitý na to, aby musel pracovat a příliš chytrý na to aby šel s kůží na trh.
Najděte si nějakou právničku, chlápka ze zastavárny, někoho v exekuci kdo ocení každou korunu, někoho kdo chtěl nahoru, ale neuspěl, někoho kdo dnes, ale hodně nenávidí!

Hlavně nikam nepište, že jsou již dávno v jiných stranách a hnutích, že kandidovali za přímou konkurenci SPD, že kandidovali za všechny ty proti SPĎácké fejky jako byli Realisté, Rozumní a někteří dokonce se zamlženou vidinou koryta přeběhli k eurofašistům a psychovítačům z ODA. Nepište o tom, že měsíce pracovali uvnitř SPD, jen a pouze proti SPD, aby se poté znenadání objevili na volitelných místech kandidátek konkurenčích stran. Nepište ani o tom, že ani tam neuspěli. Určitě nepište o tom, že sami odešli a zatímco SPD v Moravskoslezském kraji triumfovalo, oni jsou dnes na politickém smetišti dějin. To by bylo čtenářům a divákům podezřelé a ještě by si řekli, že není nic divného na tom, když se různé strany navzájem kritizují.
Nepište o tom, že nemají žádnou podporu ve svém bývalém hnutí, protože pro něj nepracovali, nepodíleli se na jeho rozjezdu a udržování v chodu, nemají v něm ani kamarády, ani oporu. Vynechejte detaily o tom, jak neuspěli v demokratické soutěži, pusťte do světa jen jejich nenávist, okořeňte to slovíčky jako sekta, diktátorský, nedemokratický, lež, zamíchejte, zaspinujte a potom tu svou slizkou "pravdu" dávkujte den co den lidem.

Kdyby se chtěl kdokoliv z protistrany vyjádřit, víte co máte dělat. Jste to přece Vy kdo rozhoduje o tom, jak si upravíte odpovědi těch odporných xenofobů a vlastenců.

Jejich logické argumenty prostě vynechejte a nebo odrazte tvrzením „anonymního zdroje“ a zbytek odpovědi si klidně domyslete, to přece není podstatné, že lžete a manipulujete, za to jste Vy, naši prostituti, náš majetek, naši otroci, přece dobře placení.


Hlavně pamatujte, nikdy žádnou pravdu!!! 

Nic o tom, že kluci opravdu většinou raději střílí ze vzduchovek než si hrají s panenkami, ani slovo o tom, že poslanci SPD nechodí v maskáčích do sněmovny, že SPĎáci udělali v nějakém kraji 13,87 % získali důvěru 76 027 voličů, na hlavu porazili ČSSD, KSČM, Piráty i ODS s KDU-ČSL a TROP 09 a zrovna mají 350 nových přihlášek!!!!

https://volby.cz/pls/ps2017/ps311?xjazyk=CZ&xkraj=14

To v žádném případě!!!

Pište že se rozpadají, vede je diktátor a jsou sekta!!!

Pochopte, že když je nezastavíme dnes, nezastavíme je nikdy a pokud si oni prosadí ty svoje referenda, naši odvolatelnost a trestní odpovědnost, kdo bude platit Vás???

Chcete snad zase za pár drobných dělat nechutnou poctivou novinařinu, jako těch pár posledních poctivých novinářských Mohykánů? Podívejte se na ně jak nuzně v porovnání s Vámi žijí! Žádná televizní studia, žádné neomezené a nekontrolovatelné rozpočty, nic takového, oni musejí poctivě pracovat a to byste chtěli??? Chcete snad opravdu poctivě pracovat??? Dělali jste to vůbec někdy???

Presstituti a mediální žumpo, víte co máte dělat, tak s chutí Vám vlastní do toho!

Vaši B+B, bratři v triku.
Výsledky hlasování za územní celky | volby.cz
volby.cz





Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 3 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama