Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2021 13:57:00

Vy, kteří tady lobbujete za vakcíny, jste dostali prostě zaplaceno

Vy, kteří tady lobbujete za vakcíny, jste dostali prostě zaplaceno

Projev na 118. schůzi Poslanecké sněmovny 17. září 2021 k Uznávání protilátek na Covid-19

 Já bych chtěl prostřednictvím pana předsedajícího vzkázat paní doktorce Pastuchové, obvodní lékařce, aby se chovala dle svého vzdělání a nehrála si tady na imunoložku, kterou není. Ano? Tak jako já jsem učitel a tady kolegyně je učitelka, tak vy nejste žádná specialistka v imunologii.

Mimochodem, já si myslím, že se v tom vyzná daleko lépe pan Marek Petráš, který zkontroloval patnáct studií a jednoznačně přišel na to - stejně jako v Izraeli - že lidé, kteří (V blízkosti mikrofonu se poslankyně hlasitě baví.) /prosím, nerušte mě tady, takže si sedněte, děvčata/ lidé, kteří prodělali covid a mají protilátky, jsou desetkrát lépe chráněni před covidem i před jeho šířením, protože mají jak buněčnou tak slizniční imunitu než lidé, kteří to nemají.

Tady k tomu, co zaznělo z úst pana ministra, ten materiál vám připravil někdo, kdo byl zkorumpovaný některou z těch firem, která za posledních dvacet let dostala pokuty ve výši 50 miliard dolarů za to, že právě korumpovali lidi jako jste vy a ti, co vám připravovali ten materiál. Jenom firma Pfizer dostala pokutu ve výši 4,5 mld. dolarů za to, že korumpovala politiky, novináře, vědce, lékaře a všechny ty, kteří teď tady hájí její zájmy. Vy, kteří tady lobbujete za vakcíny, jste dostali prostě zaplaceno. Vy jste používali nestandardizované testy i proti dětem, vy jste používali testy, které neměly žádnou certifikaci. Já to mám stoprocentně potvrzeno interpelací premiéra vlády i ministra zdravotnictví.

Vy jste zamítli testy pana Žďárského, protože prý byly necertifikované, ale cokoli jiného, co je necertifikované, používáte. Vy podporujete dokonce vakcinaci těhotných žen. Já bych chtěl vidět, prosím vás, jednu ženu, která před pěti lety byla navakcinovaná mRNA a je zdravá a má zdravé dítě. Můžete mi ukázat jednu?

Takže vy tady budete říkat, že je něco nestandardizované a zatím jste používali nestandardizované produkty pokaždé, když jste potřebovali zvednout zisk covidové mafie.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama