Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.04.2021 17:36:00

Zbytek vlády nám tady dává najevo, jak nás má na háku

Zbytek vlády nám tady dává najevo, jak nás má na háku

Interpelace na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 15. dubna 2021 na předsedu vlády Andreje Babiše ve věci nařízeného antigenního testování.

Dobrý den, dámy a pánové. Ahoj přátelé a kamarádi. Vítám vás u přímého přenosu. Tady v Sněmovně máme jednoho ministra a zbytek vlády nám tady dává najevo, jak nás má na háku. A nejen nás jako poslance, ale i vás jako občany. Protože nikomu nestojíte v době covidové krize ani za to, aby tady prostě přišli odpovídat na interpelace, které jsou velice často od vás a jsou to vaše dotazy.

Já tady přečtu nejdřív několik jmen. Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc; doc. MUDr. Martin Balík, Ph.D.; MUDr. Hana Zelená, Ph.D.; Prof. MUDr. Jan Pirk, DrSc.; MUDr. Jan Hnízdil; MUDr. Vít Mareček; MUDr. Šimon Reich; MUDr. Soňa Peková, Ph.D.; MUDr. Eva Bojanovská, MUDr. Jana Cibulková, MUDr. Kamila Součková. Plus další desetitisíce lékařů, zdravotních sester, studentů, pedagogů, podnikatelů, živnostníků i seniorů, jsou podepsáni pod peticí Zdravého fóra, která takovým podivuhodným způsobem prošla naším petičním výborem a jejíž video je mazáno ze všech sociálních sítí, jakoby to byla nějaká zbraň hromadného ničení.

A já bych chtě vyzvat pana premiéra, aby zařadil na program jednání vlády jednání o této petici, která vyzývá k tomu, aby se vrátily děti do škol bez testů, bez podmínek, aby se konečně začala cílit ochrana na rizikovou skupinu a aby se rozvolňovaly opatření a postupný návrat do země. S tím, že sám budu navrhovat projednání této petice na půdě Poslanecké sněmovny a při nejbližší příležitosti změnit program. Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama