Mgr. Marek Výborný

  • KDU-ČSL
  • ministr zemědělství
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.12.2019 10:57:00

Cestou ke změně je spravedlivý volební zákon

Cestou ke změně je spravedlivý volební zákon

Komentář na facebookovém profilu k současnému volebnímu systému

 Je důležité, abychom si udrželi hodnoty svobodné země, abychom nepřišli o svobodné soudy, nezávislá a veřejnoprávní média. Je skvělé, že naše občanská společnost žije, že není nečinná. To je známka fungující demokracie. Moc si toho vážím. Jsem zároveň přesvědčen, že pro všechny musí platit stejná pravidla, premiéra nevyjímaje.

Víme, že současný volební systém není spravedlivý. Proto přicházíme s novelou, která navrátí náš volební systém do dob před opoziční smlouvou Klause a Zemana. Ti totiž z našeho zákona učinili paskvil. Je na čase se s tímto kočkopsem vypořádat. Váha volebního hlasu musí být pro každého stejná!

Vyzývám proto všechny - politiky i vás, abychom společně tuto změnu dotáhli do konce. Ta síla je v nás všech. Pojďme do toho!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama