Mgr. Marek Výborný

  • KDU-ČSL
  • ministr zemědělství
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2019 17:22:00

Na financování sociálních služeb chybí dvě miliardy

Na financování sociálních služeb chybí dvě miliardy

Komentář na facebookovém profilu k financování sociálních služeb

 Co jsem v průběhu týdne řešil? Především kritický stav týkající se financování sociálních služeb, no a samozřejmě jsem se také snažil podpořit naše kandidáty do Evropského parlamentu.

Chybí dvě miliardy korun na financování sociálních služeb. Vláda tyto prostředky musí najít, jinak to povede ke zhoršení kvality péče o lidi, kteří se sami o sebe nemohou postarat.

Jsem rád, že se k nám v této otázce přidaly i další politické strany budeme chtít slyšet příští týden na mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny stanovisko, co s tím vláda chce dělat. Andrej Babiš nemůže tuto věc zamést pod koberec, ale musí se k tomu postavit čelem.

A dnes od 14:00 se otevřely volební místnosti. Hlas pro KDU-ČSL je hlasem pro lepší Evropu. Chceme Evropu, která bude přátelská vůči rodině.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama