Mgr. Marek Výborný

  • KDU-ČSL
  • ministr zemědělství
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2020 5:34:00

Normální je chodit do školy

Normální je chodit do školy

Komentář na facebookovém profilu k aktuální situaci ve školách

 V Událostech, komentářích jsem vyzval premiéra, aby konečně svolal Ústřední krizový štáb, vykašlal se na předvolební souboj PR týmů a bez ohledu na image, kterou červený svetr přinese nebo nepřinese vicepremiérovi, začal centrálně situaci řešit. Nelze přeci mít několik souběžných subjektů, které se epidemií zabývají, ať už je to ten na vládě, nebo na ministerstvu zdravotnictví. Tahle situace potřebuje jasné vedení a směr. Bez promyšlených kroků bude důvěra občanů ve stát stále menší a menší.

Co se pak týká samotných škol. Víte, že sám jsem velkým zastáncem toho, aby školy, pokud to jen trochu jde, fungovaly standardně! Situace na jaře ukázala, že řada dětí silně zameškala učení. Chápu rodiče, kteří se z vážných důvodů rozhodnou své dítě nechat doma, zvlášť pokud se jedná o děti nemocné, napřklad s astmatem. Ale stojím si za tím, co jsem řekl již mnohokrát.

Normální je chodit do školy a budu moc rád, pokud se nám to i díky Ústřednímu krizovému štábu a strategickému přístupu ze strany vlády podaří zajistit. Pojďme spolupracovat. Opozice je k tomu připravena.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama