Mgr. Marie Benešová

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2013 15:49:39

Ministryně Benešová jmenovala nové předsedy okresních soudů

Ministryně Benešová jmenovala nové předsedy okresních soudů

Ministryně spravedlnosti Marie Benešová dnes jmenovala tři nové předsedy okresních soudů.

Prvního října se tak funkce předsedkyně Okresního soudu Benešov ujme Mgr. Magdaléna Kerlová, předsedou Okresního soudu Plzeň-jih se stane Mgr. Radovan Hronek a předsednické křeslo Okresního soudu Plzeň – město obsadí Mgr. David Protiva.

„Předsednických postů se ujímáte v době, kdy celou justici čeká adaptace na nový občanský zákoník. Přeji vám hodně sil a energie, kterou budete ve svých nových funkcích opravdu potřebovat,“ uvedla ministryně Marie Benešová v krátkém proslovu.

„Předsedům soudů jsem předložil časový harmonogram zavedení nového občanského zákoníku do justiční praxe s tím, že ještě tento týden bude občanský soudní řád vyhlášen ve Sbírce zákonů. Dnes také paní ministryně podepsala jednací řád a současně novela kancelářského řádu bude soudům zaslána do poloviny října,“ doplnil při dnešním jmenování předsedů okresních soudů 1. náměstek ministryně Daniel Volák.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama