Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2010 20:16:00

Chceme oslabit pravici

Chceme oslabit pravici

Poděkování a doporučení pro 2. kolo voleb v Praze

Pro druhé kolo senátních voleb ve třech volebních obvodech v Praze doporučuje PR KSČM našim voličům následující postup.

Pražská rada KSČM se na svém zasedání zabývala zhodnocením volební kampaně a výsledky voleb v hlavním městě. Jejím jménem chci poděkovat všem členům a funkcionářům strany, ale i jejich rodinným příslušníkům, kteří se do předvolební kampaně aktivně zapojili. Zároveň bych chtěla poděkovat všem voličům, kteří odevzdali svůj hlas komunistické straně. Zvolení zastupitelé za KSČM je určitě nezklamou.

Pro druhé kolo senátních voleb ve třech volebních obvodech v Praze doporučuje PR KSČM našim voličům následující postup.

Na Praze 11 se do druhého kola dostal Milan Pešák /ODS/ a Ladislav Kárský /ČSSD/. V tomto případě klademe důraz na to, aby v Senátu co nejvíce oslabila pravice, tzn. doporučujeme podpořit kandidáta sociální demokracie.

Na Praze 10 postoupil do druhého kola nechvalně známý dosavadní senátor Jaromír Štětina /TOP/, který si svou kariéru vybudoval výhradně na fanatickém antikomunismu a úsilí o zákaz KSČM, což určitě není programem, který by nabízel řešení problémů občanů. Na druhém místě postupuje Vladislav Lipovský /ODS/. Není třeba zvlášť zdůrazňovat, že naším prvořadým zájmem je, aby senátor Štětina opustil Senát a přešel někam, kde bude škodit slušným lidem co nejméně.

Ve volebním obvodě na Praze 6 se utkají Petr Bratský /ODS/ a Bedřich Moldan /TOP/. Voliči KSČM zde nemají koho volit, protože oba kandidáti zastupují pravicové strany vládní koalice, které nemají ve svém programu sociální zodpovědnost vůči občanům ČR.

Mgr. Marta Semelová, předsedkyně Pražské rady KSČM a poslankyně PČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama