Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.11.2010 20:00:00

Nepodporujeme politikaření na úkor občanů Prahy

Nepodporujeme politikaření na úkor občanů Prahy

Vyjádření Marty Semelové, poslankyně PČR a předsedkyně klubu KSČM v Zastupitelstvu hl. m. Prahy, k vytvoření velké koalice ČSSD a ODS na Magistrátu hl. m. Prahy.

Jak se dalo očekávat, ČSSD a ODS v Praze se opět dohodly. Přes výkřiky vzájemné kritiky, které se hlasitě ozývaly ještě před několika týdny, přes obviňování modré vlády z neprůhlednosti zakázek a z korupce, je najednou všechno jinak. Vždyť, jak pro ČT 24 uvedl Karel Březina, vyjednávač za ČSSD, „podmínky a kompromis pro sociální demokracii jsou velice zajímavé“. Staří známí, možná s nově nastrčenými tvářemi, tedy povedou hlavní město. Konečně není to poprvé, co našli společné zájmy a utvořili v Praze velkou koalici. Bude jistě zajímavé sledovat, jak dokážou sociální demokraté ruku v ruce s pravicovou ODS nekompromisně prosazovat to, co slíbili voličům před volbami.

Pražští zastupitelé za KSČM nebudou tyto politické hrátky podporovat. Pro nás je určující náš volební program.

Marta Semelová, poslankyně PČR, předsedkyně klubu KSČM v Zastupitelstvu hl. m. Prahy
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama