Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.03.2013 11:58:57 - Renata

Jednání premiéra Nečase je opravdu skandální.

Vážený senáte České republiky.
To, že jste hlasovali ve většině pro stíhání odstupujícího pana prezidenta je opravdu záslužné - dnes jsem si přečetla, že je právně napadnutelné a neplatné - budete hlasovat znovu a nezpochybytelně? Vždyť on je opravdu vinen a to nejen konečnou amnestií. Už jeho mezinárodní prezentace byla nevhodná a stejně tak mnou otřásl projev pana premiéra Nečase na Bavorském zenském sněmu ze dne 25.2.2013, omlouvající se za odsun sudetských Němců a naprosto opomíjející utrpení českého lidu po celou dobu okupace, domnívám se, že toto vystoupení hraničí s zneužítím pravomoci premiéra, jako zástupce naší země a měly by z jeho jednání býti vyvozeny důsledky a zvážit jeho další působení ve vládě.
Renata Hašková
Informace ze stránek Britských listů

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.03.2013 16:46:26 - Mgr. Marta Semelová
Vyjádření v Bavorském zemském sněmu je urážkou českého národa, plivnutím do tváře lidem, kteří trpěli díky německému fašismu, kteří zahynuli v nacistických koncentračních táborech, na šibenicích, na bojištích či v rozvalinách měst a vesnic. Petr Nečas a jeho vláda dlouhodobě škodí ČR a jejím občanům. Nejenom svými vyjádřeními v Německu, ale také přijímáním asociálních zákonů, jejichž prostřednictvím jsou okrádány mladé rodiny s dětmi, senioři, lidé bez práce, zdravotně ppostižení a nemocní, prostě všichni ti, kteří žijí stále častěji od výplaty k výplatě a ještě jim to kolikrát nestačí na zaplacení všeho, co je nutné. Hlavně, že je obdarována církem obrovským majetkem a penězi, které jí nepatří, který nikdy ve skutečnosti nevlastnila. Opakovaně jsme podporovali (jako poslanci KSČM) návrh na vyslovení nedůvěry této vládě a požadujeme předčasné volby