Mgr. Martin Baxa

  • ODS
  • ministr kultury
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2020 15:45:00

Vyzval jsem ministry Plagu a Prymulu ke zřízení krizového týmu pro vzdělávání

Vyzval jsem ministry Plagu a Prymulu ke zřízení krizového týmu pro vzdělávání

Místopředseda ODS Martin Baxa vyzval otevřeným dopisem ministry školství a zdravotnictví ke zřízení mezirezortního krizového týmu pro vzdělávání. Situace ve školství je podle něj kvůli nedostatečné koordinaci kroků obou rezortů alarmující.

 

„Dnes jsem ministrům Robertu Plagovi a Romanu Prymulovi odeslal otevřený dopis, který je vyzývá ke zřízení mezirezortního krizového týmu pro vzdělávání. Situace ve školství je kvůli absenci koordinace mezi ministerstvy školství a zdravotnictví alarmující a já jsem přesvědčen, že tým, kde budou zastoupena obě ministerstva, epidemiologové a zástupci vzdělávací sféry, může problém efektivně řešit. Oba ministři by měli ke zřízení komise přistoupit co možná nejrychleji,“ říká místopředseda ODS a koordinátor stranické programové skupiny pro školství Martin Baxa.

Otevřený dopis ministru školství Robertu Plagovi:

dopis1

dopis2

Otevřený dopis ministru zdravotnictví Romanu Prymulovi:

dopis3

dopis4


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama