Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.02.2020 21:13:00

Dnes jsem si udělal výlet do Milovic

Dnes jsem si udělal výlet do Milovic

Komentář na facebookovém profilu k návštěvě Milovic

Dnes jsem si udělal výlet do Milovic:

Bývalý vojenský prostor, který je z velké části v majetku Středočeského kraje, má, i přes všechny své problémy, pro kraj obrovský potenciál!

A podobně je na tom i město samotné. Starosta Lukáš Pilc tu už nějaký čas odvádí super práci a město se rozvíjí - mají tu krásnou novou školu a většina bývalých objektů po Sovětech již zmizela. Navíc má v hlavě stále hromadu projektů! Teď zrovna pracují na stezce pro jízdu na in-linech, která prochází nádherným městským lesoparkem.

Celý den jsme zakončili večerním pivem. No, pivem... vzhledem k počasí a chřipkové epidemii se vypilo možná víc čaje. Ale na diskuzi to nemělo vliv, a to je hlavní!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama