Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.05.2020 18:50:00

Když už premiér musí kopírovat naše návrhy, měl by to dělat rychleji

Když už premiér musí kopírovat naše návrhy, měl by to dělat rychleji

Místopředseda ODS Martin Kupka kritizuje premiéra Babiše za to, že není schopen přijít s vlastním řešením dopadů koronavirové krize a návrhy ODS přebírá se zpožděním.

„S návrhem na přesun služeb do nižší, 10% sazby DPH jsme přišli před čtrnácti dny. Premiér chvíli počkal, náš návrh opsal a představil ho jako svůj vlastní. A kdyby jen tentokrát! Obdobně postupoval u vyššího ošetřovného, příspěvku státu na nájemné, podpory OSVČ nebo zrušení daně z nabytí nemovitosti,“ říká místopředseda ODS Martin Kupka a dodává: „Když už pan premiér není schopen podpořit návrhy ODS, doporučil bych mu na nic nečekat, a hned je vzít za své. Aspoň by se podpora k lidem dostala rychleji. Takhle má pan premiér v opisování 10 dní skluz.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama