Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.07.2020 10:56:00

Programat vybírá, co zobrazí konkrétnímu návštěvníkovi webu

Programat vybírá, co zobrazí konkrétnímu návštěvníkovi webu

Středočeská ODS představila nový web pro krajské volby, které se uskuteční letos počátkem října.

 Adresa webu postavmekrajnanohy.cz přesně odráží volební heslo, které tým kandidátů vedený místopředsedou strany a starostou Líbeznic Martinem Kupkou vepsal do názvu volebního programu: Postavme kraj na nohy.

„Na novém webu představujeme jak všechny kandidáty, kteří se budou na podzim ucházet odůvěru voličů, tak i náš program, podle něhož budeme pracovat, když ve volbách uspějeme. Navíc jsme doplnili aplikaci Programat, která podle zájmů, věku a místa bydliště vybírá konkrétní programové body šité přesně na míru,“ říká k obsahu webu kandidát na středočeského hejtmana Martin Kupka.

Programat – program na míru – nabídne kterémukoli návštěvníkovi webu sedm bodů z programu ODS. Stačí, když do jednoduchého formuláře vloží svůj věk a PSČ svého bydliště a vybere jeden až tři okruhy krajské politiky, které se ho nejvíce dotýkají. „Doplnili jsme hlavní program platný pro celý kraj lokálními prioritami podle jednotlivých okresů našeho kraje. Právě z nich Programat podle zadaných parametrů vybírá, co zobrazí konkrétnímu návštěvníkovi webu.“

ODS si do středočeských krajských voleb vybrala čtyři hlavní témata: lepší zdravotní péči pro pacienty na území celého Středočeského kraje a lépe vybavenou záchrannou službu; opravené silnice a více dopravních spojů tam, kde je to třeba; ochranu vody a její udržení v krajině a především konec papalášství.

Občanští demokraté současně otevřeli svou kandidátku dalším pravicovým subjektům, a tak spolu se starosty, místostarosty a dalšími odborníky z řad ODS jsou na kandidátce také zástupci Strany soukromníků České republiky, Koruny České, Klubu angažovaných nestraníků a Konzervativní strany. Je to důležitý signál, že ODS o integraci dalších pravicových subjektů jenom nemluví, ale fakticky koná.

„Kandidátka do krajských voleb nabízí celou řadu zkušených lidí a zároveň osobností, které se ve svých místech těší velké autoritě. Na prvních 20 místech nabízí kandidátka ODS 14 starostů a místostarostů a další experty v klíčových oblastech, jako je životní prostředí, doprava či ekonomika,“ dodává Martin Kupka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama