Mgr. Miroslav Červenka

předseda Trikolora Ústecký kraj
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.05.2022 10:41:21

Přece jenom nějaký šampionát vyhrajeme

Přece jenom nějaký šampionát vyhrajeme

Samostatnou kapitolou jsou naše masmédia, která jsou ve své propagandistické zaujatosti ještě dále, než média stran zúčastněných v konfliktu.

 Přijde mi, že válka na Ukrajině je svého druhu mistrovstvím světa v propagandě. Z obou stran konfliktu je překrucována skutečnost do té míry, že některá tvrzení působí až bizarně. Na Ruské straně si dovolím upozornit na tvrzení o tom, jak „speciální operace" splnila očekávání poté, co se ruská armáda jak spráskaný pes začala stahovat od Kyjeva. Ukrajina kontrovala tvrzením, jak opuště pozice dobyla zpět...Další ruskou manipulací, která stojí za pozornost, je označování ukrajinských vojáků za neonacisty, důkazem čehož mají být tetování některých příslušníků batalionu AZOV nebo fotky s jejich hajlováním. OK, ale Rusové v tu samou chvíli mají mnoho tanků a vozidel ozdobených vlajkou se srpem a kladivem a ikonickou postavou ruské propagandy se stala pomatená babka, která stylem Biden vítala s touto vlajkou ruské dobyvatele, věříc že se vrátila v čase...Ukrajinským propagandistickým vrcholem bizáru je pro mne aktuální informování o kapitulaci jejich vojska v Azovstalu. Prezident Zelenský mluvil o tom, že splnili úkol a náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanna Maljarová o evakuaci. Ani slovo o bezpodmínečné kapitulaci, ke které došlo již předevčírem. Od té doby se vzdalo již více než 800 obránců. To, co je dávno známé, v Seznamu nevědí nebo co?Samostatnou kapitolou jsou naše masmédia, která jsou ve své propagandistické zaujatosti ještě dále, než média stran zúčastněných v konfliktu. Nejvíce sleduji „Válka na Ukrajině" on-line na Seznamu a musím říci, že toto informování je jedna velká katastrofa. Ukrajinský úspěch u Bilohorivky, ke kterému došlo 12.5., je zmiňován prakticky denně, o neúspěších u Hadího ostrova, o kterých psal např. James Richards z NY Times ten samý den toto:„Ukrajinské úsilí podporované USA a Velkou Británií znovu dobýt ostrov Zmeiny byla katastrofa. Ukrajinci ztratili 3 Su-24, 1 Su-27, 3 vrtulníky Mi-8 s výsadkáři, 1 vrtulník Mi-24, 29 UAV, 3 obrněná útočná plavidla a přes 100 vojáků. Je to jako nová Zátoka sviní." nám dodnes Seznam zprávy nesdělily zhola nic a o katastrofálním neúspěch ukrajinské protiofenzívy u Malinovky také ne.Takže dle mého můžeme být hrdí, v hokeji nebo fotbale to asi zase nikde nevyjde, ale ve lživé propagandě v podstatě mistry svvěta jsme.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama