Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2018 7:57:46

Komu slouží ve skutečnosti média ?

  Komu slouží ve skutečnosti média ?

Nestalo se poprvé, kdy jeden z nejmocnějších politiků světa se na pár dní ztratil z očí veřejnosti a spekulace na sebe nenechaly dlouho čekat. Zmizení prezidenta Putina vzhledem k blížícím se prezidentským volbám v Rusku vyvolaly domněnky, na které

 

Zatímco o Miloši Zemanovi „seriózní“ česká média prohlašovala, že trpí rakovinou, u Putina přispěchal list The Independent s tvrzením prezidentova špatného zdravotního stavu a informacemi, že při opětovném zvolení do prezidentského úřadu další funkční období nezvládne. Spíše nežli vážné zdravotní potíže současné hlavy ruského státu, bude pravděpodobnější příčinou jeho chřipkové onemocnění z  koupání v sibiřských řekách. Jaké štěstí, že akademik Jiří Drahoš má zcela jiné záliby. Kdo ví, jak by vypadala jeho prezidentská kampaň.

       Není pochyb, že dojde k zapojení amerických tajných služeb do prezidentských voleb v Rusku. Stejně jako v minulosti v jiných státech při prosazování svého vlivu a to i přes „mrtvoly“. Kdo by nevzpomněl na záhadné onemocnění levicového prezidenta Jižní Ameriky Hugo Chavéze, kterému nakonec podlehl, či mnohaleté zaručené zprávy, že kubánský vůdce Fidel Castro má své dny na tomto světě sečteny! Zvláštností je, že žádná média nikdy nemluví o nemocných, případně duševně nemocných lidech v německé a francouzské vládě, případně v Bruselu.

         Lze ale očekávat od země, která má v letošním roce hospodařit s finančním schodkem jednoho bilionu dolarů něco jiného? Tisknout "papírové" dolary do nekonečna nelze a tak by to spravilo nějaké nové území. Amerika se bohužel stále nesmířila s realitou multipolárního světa a ztráty svého vlivu v jiných státech. Nepředstavitelné nerostné bohatství Ruska zůstane pro určité kruhy noční můrou a neustálým lákadlem k jejich zmocnění.  Jeden z důvodů, proč Západ potřebuje i v této zemi dosadit prezidenta typu opilce Jelcina, který učinil z bývalé světové mocnosti SSSR v následujících letech spíše kolonii.

         Média již dávno nejsou strážci demokracie, jak o sobě s nadšením prohlašují.  Mistr propagandy Goebbels by měl radost. V nemilost tak u nás upadá každý, kdo nesdílí kurz Západu a jeho přisluhovačských států Evropské unie.  To svými každodenními příspěvky potvrzují i novináři typu Mitrofanov či Pehe. Stejně jako média Bakaly v čele moderátorkou Drtinovou na DVTV. Nebo je snad větším nebezpečím pro náš stát představitel SPD Tomio Okamura, než bývalý ministr kultury Daniel Herman?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama