Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2020 7:29:56

Zneužitý Primula k destabilizaci vlády.

                          Zneužitý  Primula  k destabilizaci vlády.

Skutečný důvod utajenené restaurační návštěvy ministra zdravotnictví Primuly s poslancem ANO Faltýnkem se možná dozvíme po prvotních pohádkách.

 

Jméno  iniciátora schůzky a zákulisního hráče Faltýnka dává ale tušit , že šlo o nějakou levárnu spojenou s kšefty. Nelze vyloučit že ve hře byla otázka financování plošného testování občanů občanů proti covidu, vyčíslená na několik miliard Kč. Samozřejmě jak jinak, včetně provizí, které jsou součástí podobných zakázek.

 Nezodpovězenou otázkou dále zůstává, proč do této  hry byl přizván právě bulvár - deník Blesk. Jde o válku oligarchů Křetinského a Babiše  (v pozadí s Bakalou a spol) k pádu vlády a k následnému nástupu pravice?

 Přestože  rozkradená republika připomíná  zchudlé  pohádkové království k výprodeji zůstávají stále nějaké drobty. Stejně jako přiklepnutí zakázky na výstavbu nového bloku jaderné elektrárny a další lákadla pro přisáté pijavice .

   Představitelé pravice, čím déle jsou od lizu, křičí o neschopnosti vlády stále hlasitěji a výrazněji. Přesně jako prasátka, kterým se nedostává pořádně žrádla.

  Vůdce ODS profesor Fiala již dávno není oním mladíčkem s diplomatkou v ruce na památné fotografii s vůdcem sudetoněmeckého landsmašaftu. Naopak má  sehranou partu , která se pokouší dlouhodobě destabilizovat  vládu a  společnost.  Senátor, Tchajwanec Vystrčil, odborník na rozvracení vztahů ČR s Čínou. Další senátorka Němcová, specialistka na vztahy  s prezidentem Zemanem a současně vůdkyně rusobijců.

   Česká tzv. demokratická pravice v zájmu svrhnutí  vlády táhnoucí za jeden provaz nezklamala ani  tentokrát. S ostrými komentáři na adresu Primuly  směřující k nulové důvěryhodnosti vlády   rychle  přispěchala eurohujerka   TOP 09 Pekarová, přestavitel klidné síly lidovec  Bartošek a další.

    Bohužel nezklamala ani koaliční ČSSD, která ústy svého šéfa Hamáčka se připojila  k požadavku  na rezignaci ministra zdravotnictví. Zřejmě z důvodu pudu sebezáchovy, respektive volebních preferencí naznačujících, že nestarší levicová strana po zmizení z EP se po příštích volbách  nedostane ani do poslanecké sněmovny. Jako by se v  případě  ČSSD potvrdilo ono známé přísloví. Kde vítr,tam plášť.

         Po nátlakových akcích aktivisty Mináře za aplausu pravice v podobě demonstrací přežil premiér Babiš další pokus o vládní krizi. Pravice, stejně jako část nespokojených občanů musí opět zatnout zuby. Smířit se s tím, že  Babiš dokázal opět naplnit svá slova. Když svým odpůrcům v minulosti vzkázal : „Nikdy neodstoupím,nikdy. Ať si to všichni pamatují“.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama