Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.07.2020 8:27:42

Budou prezidentské volby ve znamení Havla, nebo Zemana?

Budou prezidentské volby ve znamení Havla, nebo Zemana?

V roce 2023 nás čekají volby příštího prezidenta ČR. Bude pánem Hradu představitel Havla, nebo Zemana?

 

Čeká nás ztráta posledních zbytků státní suverenity, nebo si uvědomíme koloniální postavení našeho státu? O nástupci současného prezidenta nerozhodne vyostřená hybridní válka Putina, ale hlavní média, především hlásná trouba veřejnoprávní televize – nejlepší hráč mainstreamu.

V minulých dnech část médií přinesla zprávu o »sblížení« moderátorky ČT Světlany Witowské s bývalým velvyslancem ČR v USA a Rusku Petrem Kolářem. Lobbisty, který v minulosti stál za prezidentskou kandidaturou Jiřího Drahoše, dnes připravující prezidentskou kampaň pro generála Petra Pavla. Dle dostupných zdrojů bývalého agenta vojenské kontrarozvědky, na konci své vojenské kariéry kvůli své morální ohebnosti předsedy vojenského výboru NATO.

Není překvapením, že zpochybňovatel Benešových dekretů Karel Schwarzenberg po zvolení Zuzany Čaputové hlavou SR neskrýval své nadšení. Stejně jako část pravice by i on na Hradě rád viděl ženu stejného zaměření. Uvidíme, zda Miroslavu Němcovou, nebo tajný trumf bude z rukávu teprve vytažen!

Třicet let narůstajících problémů a devastace společnosti představuje ale také šanci na zásadní změnu ve společnosti. Zbavit se pozice otroků ve vlastní zemi, nastolení požadavku vystoupení ČR z  područí »drancovatele« EU a podněcovatele a šiřitele válečných agresí NATO.

V současné době je nejvýraznější představitelkou uvedených myšlenek předsedkyně ANS Vladimíra Vítová. Ale jak »tvrdí« pravice, konkurence je nejen zdravá, ale v demokracii nanejvýš nutná. Její důstojnou »alternativu« tak může představovat Alena Vitásková, poukazující na alarmující stav české justice, proslavená svou knižní trilogií Solární baroni, nebo Lenka Procházková hájící vlastenecké zájmy, aktivistka v otázce nemravných církevních restitucí.

Doufejme, že si s těmito jmény poradí případně i moderátoři ČT typu Jakuba Železného. Svoji představu demokracie, pokud jde o výběr hostů do jeho diskusních pořadů, již napsal v souvislosti s výročím Milady Horákové na svém Twitteru!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama