Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2020 7:28:04

Fašistická vláda ČR narovnání vztahů s RF řešit nechce!

Fašistická vláda ČR narovnání vztahů s RF řešit nechce!

Vztahy ČR s RF se přiblížily bodu mrazu. K řešení "nenormální" situace, která nastala díky plnění do puntíků scénáře amerického velkého bratra některými českými politickými zaprodanci, měly napomoci chystané konzultace o řešení problémů ve dvoustrann

 

Dnes se plně ukazuje, že jde jen o pokračování mediální hry k dalšímu vyostření negativního obrazu Ruské federace v očích našich občanů, k vytváření dalšího obrazu případného vojenského agresora.

Sdělení českého ministra zahraničí Petříčka, že otrava Navalného jedem novičok ohrožuje připravované rozhovory mezi oběma státy, jsou jen další mozaikou dlouhodobého scénaře USA, do kterého se ochotně zapojuje stále více našich politiků.

V předcházejícím období důvodem pro odklad dvoustranných vztahů k řešení vzniklých problémů byla situace v Bělorusku, nyní otrava Navalného, příště...? Možností ve scénáři je víc než dost!

 KSČM na rozdíl od ostatních parlamentních politických  stran  dlouhodobě prosazuje  skutečné úsilí o mírové soužití se všemi státy a spolupráci se všemi světovými mocnostmi. Špatným vysvědčením především pro ministerstvo zahraničních věcí v čele s ministrem Petříčkem je skutečnost,, že stále více občanů se stydí za "naši" skrytou fašistickou vládu a některé "regionální" politiky. Za jejich zbabělost podřizovat zájmy našeho státu zájmům USA, jejich zaprodanost ve věci prosazování politiky suverénního samostatného státu! Za napomáhání a prosazování politiky podporující americké válečné snahy (pod hlavičkou NATO) k dalšímu vyostřování mezinárodního napětí mající za cíl rozpoutat a ospravedlnit zničující válečný konflikt "západních jestřábů" s Ruskou federací.

·          

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama