Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.03.2023 12:00:11

Kdo se ptá, dostane pěstí do hlavy.

Kdo se ptá, dostane pěstí do hlavy.

Kdo se ptá, dostane pěstí do hlavy.

 Takto lze  nazvat  vypjatou atmosféru  před Národním muzeem po skončení pražské protivládní demonstrace 11.3.2023, kterou na videu popisuje Karel Kočí, jeden z bezdůvodně brutálně napadených  občanů   příslušníky policie   Víta Rakušana, viz odkaz https://www.youtube.com/watch?v=1lYoqGnJWBQ&t=30s

Zatímco  ministr  vnitra, aniž by vzhlédnul jakékoliv  video mapující  zásah těžkooděnců , neměl o nepřiměřenosti zásahu pochyb  ihned po jeho  skončení,  na sociálních sítích i mediích  mainstreamu  stále přibývají   videa účastníků  „konfliktu“  ,z  nichž je zřejmé, že pan Rakušan má  občanům co vysvětlovat !!!

      Ministr Rakušan, kterého provází  za krátkou dobu jeho vládního angažmá  jeden skandál za druhým,  je zatím „neprůstřelný“.  Bez nadsázky se dá říci, že s jeho „hlavou“  je  spojena  životnost Fialovy vlády, je symbolem  hlavy  vládní mafie.  Stejně  jako  předcházející  jeho kauzy šly k ledu ještě dříve, než se je podařilo potřebně  zmedializovat, tak  i v případě sobotního zásahu před Národním muzeem  zůstane Rakušan  nadále čistý a důvěryhodný ministr s profesionálním  řízením svého silového resortu.

    Asociální vláda  premiéra Petra Fialy  poslušně sloužící ukrajinskému režimu  a zájmům USA v tomto konfliktu  bude  i v následujícím období čelit  demonstracím a nátlakovým akcím  přibývajících nespokojených  občanů , jejichž cílem bude dosáhnout  demise  současné protilidové pravicové vlády. 

Rakušan, Fiala, Černochová a k nim čerstvě zvolený prezident „Pávek“,   výkvět  toho  nejlepšího  co nám  mainstream  v demokratických  volbách  „dosadil“,  naše současná politická elita   vypjatou  společenskou atmosféru  zatím bere víc než  klidně.   Vždyť podle nich, každý kdo se odváží  přijet  do Prahy na demonstraci  je  ruský šváb  a  dezolát !

     Přejme kabinetu pana Fialy, aby i nadále jimi nazývaní dezoláti   a proruští švábové   se chovali  poklidně jako doposud.   Ono dezolátství, jak jej známe ze současných mnohem masivnějších demonstrací ve Francii, Německu a dalších státech se může přenést velmi rychle i k nám.    Napomoci  jim  mohou  bohužel  i další podobná vyjádření  podobných Rakušanů, Fialů , Pavlů  a dalších, kteří o demokracii a svobodě slova umí krásně  hovořit,  ale ve skutečnosti vytváří podhoubí pro  další  radikalizaci   společnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama