Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.01.2022 8:48:30

Nikoliv Česko, ale Lipavský stojí při Ukrajincích

Nikoliv Česko, ale Lipavský  stojí při Ukrajincích

Nikoliv Česko, ale Lipavský stojí při Ukrajincích.

 

I takto se dá parafrázovat  vyjádření  Jana Lipavského , které pronesl během svého prvního telefonátu  se svým ukrajinským protějškem Dmytro  Kulebou. Krátce řečeno, Jan Lipavský  obavy  prezidenta Miloše Zemana a našich občanů z jeho jmenování ministrem zahraničí  nezklamal !

Jak  uvádí  server Ukrajinska  pravda s odvoláním na ukrajinské ministerstvo zahraničí, ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba a nový šéf české diplomacie, (manažer v oblasti informačních technologií v bankovnictví), Jan Lipavský  se během svého prvního telefonátu dohodli na společných krocích, které mají odradit Rusko od další agrese. Přeloženo do normální mluvy občanů, český ministr zahraničí ihned po nástupu do své funkce začíná naplňovat noty, které mu naservírovali naši spojenci ze Zámoří.

     Politické zadání pane  ministře většina občanů zná.  Co tak ale našemu národu v souvislosti s řešením  ukrajinské  otázky „prozradit“  Váš názor  na  tamní státní převrat v roce 2014 podporovaný Západem, na  (ne)dodržování Minských dohod, či na glorifikaci  Banderovců  ukrajinským  režimem ?

    Věřím  pane ministře, že máte obsáhlý tým dobře placených poradců.  Je Vám tak jistě známo, mimo jiné například, že Bidenova  administrativa  vyčlenila  v letošním roce dalších 300 milionů dolarů na vojenskou podporu pro Ukrajinu. Znamenající  další  „příhoz“  k 2,5 miliardám dolarů ve zbraních, které Washington „vrazil“  na Ukrajinu od státního převratu v Kyjevě v roce 2014  podporovaného CIA, který přivedl k moci současný  rusofobní  režim!

Pane ministře Lipavský, fašizující ukrajinská vláda se na pomoc české kolaborantské vlády spoléhat možná může, ale nikoliv na pomoc našich občanů!

  Používejte ve svém dalším působení v čele resortu  spravedlivou diplomacii, ne tento jednostranný protiruský extremismus !   Konečné  řešení  ukrajinsko – ruského konfliktu  bude záležitostí diplomatického řešení  mezi RF a USA, nikoliv  satelitních přívěsků  NATO,  mezi kterými  ČR hraje prim !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama