Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.12.2017 23:00:33

Podpisy pod referendum pokračují i po schválení záměru fúze zastupitelstvem

Podpisy pod referendum pokračují i po schválení záměru fúze zastupitelstvem

KV KSČM Plzeňského kraje bude pokračovat se shromažďováním podpisů pod Návrh místního referenda o chystané fúzi společností Plzeňská teplárenská a.s. se společností Plzeňská energetika a.s. ve vlastnictví EPH Daniela Křetínského.

Usnesení Zastupitelstva města Plzně ze 14. 12. 2017 o schválení záměru fúze nemá na tyto aktivity žádný vliv, neboť setrváváme v přesvědčení, že o takto zásadní otázce může legitimně rozhodnout pouze přímé hlasování občanů. Jakkoliv vnímáme složitost celé problematiky, dle našeho názoru na ni nelze reagovat rezignací představitelů města na informování veřejnosti. Od vyhlášení referenda tak očekáváme rovněž započetí patřičné informační kampaně směrem k občanům, a otevření tolik potřebné veřejné diskuse k této věci.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama