Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.06.2019 7:37:05

Vůdce Milionu chvilek čeká v listopadu letenský reparát!

Vůdce Milionu chvilek čeká v listopadu letenský reparát!

Vůdce Milionu chvilek a spasitel českého národa Mikuláš Minář po dobrovolném odchodu ze studií se vydal na novou ušlechtilou pouť.

 

     Naučit občany osvojit si základy demokracie, k jejímž pilířům neodmyslitelně patří demonstrace. Více než aktuální v době, kdy po 30 letech obnoveného kapitalismu je demokracie u nás v ohrožení! V čele vlády premiér s minulostí k StB, střetem zájmů, oligarcha a dalšími hříchy, které jsou pro pozici premiéra neslučitelné! Na Hradě prezident mající nálepku proruského agenta, navíc vyznavač komunistické Číny, každodenně pošlapávající lidská práva!  

    Po prvních „zápočtových“ demonstracích, které se pod hlavičkou Milion chvilek uskutečnily na pražském Staromáku a Václaváku podstoupil její lídr minulou neděli první zkoušku. Zaplnit po třiceti letech Letnou a přimět premiéra vlády ČR k jeho rezignaci. Zatímco se jeho sok Babiš může pyšnit prosazením slevy jízdného pro seniory a mládež, Mikuláš Minář „dokázal“ dopravit některé své podporovatele a zájemce na velkolepou politicko-kulturní letenskou show do Prahy, podle některých zdrojů a mediálních informací, údajně zdarma! Za zmínku stojí i vstřícnost Českých drah, které „operativně“ vypravily zvláštní posílené vlakové soupravy, napomoci tím dostat do Prahy maximální počet odpůrců současné vlády. Samostatnou kapitolou, opět nechvalnou, byla angažovanost České televize, která svými masírovacími informacemi lákala diváky do Prahy na nové dějství vládní komedie několik dní předem.

      A tak alespoň podle médií prý ex-student Minář ve zkoušce obstál.  Odhadovaný počet  v rozmezí 250 až 400 tisíc účastníků hovoří za vše ! Hodnocení hlavních „sponzorů a aktérů“ se  ale veřejnost nedozví, ani tak optimistické nebude. Proč přiznávat, že nedělní pokus o sesazení Babiše byl jen plácnutím do klidné hladiny stávajícího zahnívajícího buržoazního rybníka v české kotlině s nulovým efektem?

  Do budoucna protagonista Milionu chvilek dobře míněné rady k založení vlastní politické strany využít nechce. Získat 1 500 113 hlasů jak se podařilo vůdci ANO Andreji Babišovi v parlamentních volbách je totiž jiný level!  Nespokojeným občanům hlásícím se k Mikuláši Minářovi tak nezbývá, než si počkat na letenský reparát, který je ohlášen na 16. listopad. Vůdce Milionu chvilek získal necelých pět měsíců čas k dokonalému   osvojení si scénáře, který se mu dostane od „svých sponzorů, jímž tolik leží na srdci české zájmy!

V případě úspěšně absolvované listopadové zkoušky je pravděpodobné, že hlavního protagonistu čeká odměna v podobě osobního celoživotního materiálního profitu. V opačném případě se zřejmě finančně štědrý „sponzor“ poohlídne po vůdci novém, včetně vypracování nového scénáře na záchranu demokracie v Čechách. V překladu znamenající demisi Andreje Babiše a jeho ekonomickou likvidaci a prosazení  zájmů sudetoněmeckého landsmanšaftu  a  římsko - katolické církve.

    Nejen předchozí kauza ex-premiéra Petra Nečase a Jany Nagyové  dává tušení, že zájemců, kteří budou  nahlodávat  české zájmy ve prospěch cizích mocností je dostatek !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama