Mgr. Miroslav Timura

„Přírodu jsme nedostali jako dědictví od předků ..."
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2015 18:40:35

Být sami sebou

Být sami sebou

Máme jedinečnou možnost být po velmi dlouhé době sami sebou a jít svou cestou.

Ano, máme po velmi dlouhé době jedinečnou možnost být sami sebou. Nesdílet pouze směr, který je nám naordinován zvenčí. Je pouze na nás, jak tuto příležitost využijeme. Jednu příležitost jsme již v měli v roce 1989.Nevyužili jsme ji a šli jsme jinam, než si velká většina Čechoslováků přála. Rozdělení Československa bylo jednou z mnoha minusových položek, jedna z daní.
Nejsem CHARLIE. Nesdílím názor, který je nám většinou českých medií vnucován. Ohavný kriminální čin v Paříži nemá nic společného s náboženstvím ISLÁM. Toto náboženství je pouze zneužito k podpoře postupně rostoucí xenofobie. Kdo skutečně stál za tímto kriminálním činem je nutno důkladně vyšetřit. Je možné, že za nějaký čas o tomto budeme informováni. Pokud k tomu bude ze strany postižené země dobrá vůle.
Máme jedinečnou možnost být sami sebou a jít svou cestou.

      
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama