Mgr. Miroslav Timura

„Přírodu jsme nedostali jako dědictví od předků ..."
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.03.2015 20:34:01

Sudentšti Nēmci na to jdou od lesa.

Sudentšti Nēmci na to jdou od lesa.

Revize Lisabonské smlouvy je nezbytná.

Sudetští Němci na to jdou od lesa.  
Sudetští Němci na svém sněmu v únoru 2015 vypustili ze svých stanov články týkající se požadavku na vraceni majetku. Jak ministr zahraničí ČR, tak i předseda ODS tuto aktivitu uvítali, 
neboť podle nich to přispěje ke zlepšení vztahů. Sudetští Němci na to jdou ale od lesa, přesně řečeno od Bruselu a Lisabonské smlouvy. Listina základních práv Evropské unie je jejich nova Tajná zbraň. V důsledku uplatněné znění jim poskytuje určitý právní piliř k naplnění jejich majetkových požadavků a možnosti navraceni konfiskovaného majetku. ANO je potřebné revidovat Lisabonskou smlouvu, která byla přijata a je v ní skryto zřejmě vice podobných právních pastí. Proto zřejmě před jejím přijetim nebyla vedena veřejná diskuze nad jejím obsahem, který podrobně zná v celé republice a unii pouze málokdo. 

Miroslav Timura  
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama