Mgr. Miroslav Žbánek, MPA

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.07.2021 8:52:00

Kůrovec, vichřice Eberhard a teď covid. Přesto se Zoo Olomouc posouvá kupředu

Kůrovec, vichřice Eberhard a teď covid. Přesto se Zoo Olomouc posouvá kupředu

Komentář na facebookovém profilu k Zoo Olomouc.

 Nejnovější Téma týdne od TV Morava bylo věnováno naší zoo. Ta to sice poslední dobou neměla vůbec jednoduché, ale i tak se stále posouvá kupředu a dělala maximum možného, aby vylepšila podmínky pro své zvířecí obyvatele i návštěvníky.

Kůrovec, vichřice Eberhard a teď covid. To jsou jen některé z překážek, které musela zoologická zahrada v uplynulých letech překonat. Ale díky podpoře lidí to zvládla. Návštěvníci se vraceli kdykoliv to epidemická situace dovolila a snažili se pomáhat i jinak. Třeba adopcí zvířat.

Olomoucká zoo navíc letos oslavila neuvěřitelných 6 le5t své existence. Od doby, kdy v ní žilo 81 zvířat a zaměstnance jste mohli spočítat na prstech jedné ruky, však ušla pořádný kus cesty a stala se z ní moderní zahrada se vším všudy. A aby náhodou neztratila krok s dobou, nepřestává pracovat na nových projektech. Nedávno opravila výběh rysů, zprovoznila vlčí safari, rozšířila expozici terárii, zprůchodnila ptačí voliéru nebo přivítala pandy červené.

A protože olomoucká zoologická zahrada letos slaví zmiňované výročí, chtěl bych vás o něco požádat. Zachovejte jí přízeň i v budoucnu, ať tady s námi může být třeba dalších 65 let. Věřím totiž, že je to ten nejlepší dárek, jaký jí nyní můžeme dát.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama