Mgr. Miroslav Žbánek, MPA

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.01.2020 5:43:00

Zrušení sběrových sobot? To nepřipustím

Zrušení sběrových sobot? To nepřipustím

Komentář na facebookovém profilu k likvidaci velkého odpadu

Definitivní zrušení sběrových sobot? Nesmysl, o kterém vedení města nikdy nerozhodlo. Pravda je, že jejich organizace byla doposud příšerně drahá a nikdo se tím v minulých letech moc nezabýval. Takže pokud si někdo zjednodušil život tím, že místo hledání efektivnějšího způsobu sběru velkého odpadu radši definitivně odpíská sběrové soboty, tak ho pošlu s dvoukolákem uklidit ten starý gauč v Holickém lese, co tam na konci roku někdo dovezl.

V rámci akce Ukliďme Česko se po městě rozmisťují spousty kontejnerů a v některých skončí jen pár pytlů. Takže jsem už vloni kritizoval úředníky, proč tyto akce nespojí do jednoho termínu. Na druhou stranu, město platí miliony za úklid velkého odpadu, který někteří bezohledně skládají ke kontejnerům u domů v průběhu celého roku. Tam gauče, skříně nebo televize určitě nepatří. Efektivnější svoz odpadu máme v programu na vedení města koncem ledna a úplné zrušení sběru zejména v příměstských čtvrtích určitě nepřipouštím.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama