Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.10.2021 20:40:00

Lidská práva. Žádné handrkování se o podivné ekonomické zisky

Lidská práva. Žádné handrkování se o podivné ekonomické zisky

Komentář na facebookovém profilu k předpokládanému vývoji ČR.

 Včerejší večeře s tchajwanským ministrem zahraničí možná zklame Čínu, možná naštve Hrad, ale upřímně – ti nám v době pandemie narozdíl od Tchajwanu zrovna nepomohli. Nejde ale jen o poděkování za linky na respirátory, které nám v krizové době vážně vytáhly trn z paty, jde o mnohem víc.

Mívali jsme totiž dřív takovou pěknou tradici, že jsme si v Česku vážili víc lidských práv než handrkování se o podivné ekonomické zisky. Posledních pár let se na tuhle naši vlastnost trochu zapomínalo, ale hlavně díky Senátu nezmizela úplně.

Na nové vládě bude, aby nás všechny vrátila tam, kam patříme, tedy mezi země, které se nepaktují s diktátory, neobchodují s lidskými právy a demokracii budují místo toho, aby ji ždímaly.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama