Mgr. Pavel Fischer

  • BPP
  • Praha 12
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2020 20:36:00

Zoufale pomalé a zarážející řešení

Zoufale pomalé a zarážející řešení

Komentář na facebookovém profilu k jednání prezidenta Zemana

Každý prezident, kterému záleží na blahu země a občanů, by za současné krize okamžitě akceptoval odvolání ministra a vyžadoval nominaci jeho nástupce. Miloš Zeman se však chce sejít s kandidátem na ministra zdravotnictví až v úterý. A podle slov Andreje Babiše by nový ministr snad mohl být jmenován ve čtvrtek.

Považuji to za zoufale pomalé a zarážející řešení, které není v zájmu občanů naší země! Situace je naléhavá a mění se každý den. Virus se šíří a pokud bude vláda a prezident pokračovat tímto stylem, bude se šířit i nedůvěra ve vládu a její nařízení. Hrozím se toho, že důsledky nezodpovědného chování pocítí především zdravotníci, kteří už teď odvádějí nadlidskou práci v systému, který se blíží kolapsu. Morální odpovědnost ponese v důsledku své nečinnosti i prezident.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama