Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.08.2018 11:34:02

David Rath aneb Nejlepším myslivcem je vždy bývalý pytlák

David Rath aneb Nejlepším myslivcem je vždy bývalý pytlák

Mnozí se mě ptají, co říkáš na toho Ratha – to je drzost, co? Má odpověď většinou zní, no, drzost to sice je, ale jen ho nechte ať mluví.

Ví totiž moc dobře, jak to ve vysoké politice chodilo a zaručeně i dál chodí. Nemá v podstatě co ztratit, a tím, jak bude odhalovat praktiky posunu peněz z EU i z jiných zdrojů do stranických pokladen velkých stran a hnutí, tak udělá dost užitečné práce. Navíc on to dokáže říct takovým způsobem, že mu média budou viset u úst a v podstatě to nezapadne.

  Přece se říká, že nejlepším myslivcem je vždy polepšený pytlák, protože zná praktiky pytláků a ví, jak na ně vyzrát. Zná to z té druhé strany. Pytláci byli vždy o krok napřed před myslivci. Navíc někdy i myslivec byl pro sebe a svou rodinu pytlákem.

     To všechno David Rath zná a navíc, zná velice dobře i hlad velkých korporací po, dosud poměrně slušně fungujícím, zdravotnictví. Možná, jestli se mu podaří vyhrát, což není mezi těmi ostatními šedými myškami taková utopie, tak získá imunitu nejenom pro svou vlastní kauzu, ale i pro boj proti privatizování nemocnic, což není nic jiného než další děj rozkrádání našeho společného majetku.

  Ta Volfová měla zase jednou geniální nápad. Musím ještě na naši kandidátku ROZUMNÝCH do zastupitelstva hlavního města Prahy rychle sehnat také nějakého „polepšeného pytláka“.

  Mgr. Petr Hannig, bývalý prezidentský kandidát a kandidát na senátora a primátora Prahy, předseda ROZUMNÝCH


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama