Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2021 12:23:38

Pozor na tlak na policii, aby nekonala

Pozor na tlak na policii, aby nekonala

Událostí v Uherském Hradišti. Městská policie (MP) a otec, který neměl zakrytý obličej. Nezbytné plačící dítě. Otec ležící na zemi, přidržovaný MP. Po internetu běhá už několikátý takový příběh.

Přátelé, internet žije událostí v Uherském Hradišti. Městská policie (dále jen MP) a otec, který neměl zakrytý obličej. Nezbytné plačící dítě. Otec ležící na zemi, přidržovaný MP. Po internetu běhá už několikátý takový příběh. Pamatuji si, že na podzim to byla akce městské a posléze i Policie ČR, někde v Ostravě, kdy jsme ovšem mohli vidět celý příběh. Jak MP přemlouvá invalidu, že nemá co dělat bez roušky a ještě tomu někde v restauraci. Invalida (z kterého se potom vyklubal člen či dokonce předseda strany Moravská a slezská pirátská strana). Bylo vidět, že si to onen muž vyloženě užívá. v místnosti byli další lidé, kteří na MP, (která se ovšem podle záznamu pořízeném dokonce těmi příznivci onoho invalidy, chovala k němu naprosto korektně) povolali policii ČR, která potom snad odvedla onoho člověka na služebnu. Byl jsem vyzýván z několika stran, abych onoho člověka, který porušil tehdejší nařízení vlády podpořil. Byl jsem snad jediný, který jsem to odmítl. Pokud budeme znevažovat policii, která dohlíží na dodržování pravidel, tak se můžeme dočkat skutečně nebezpečných situací. Žil jsem přes rok v Velké Británii a skoro rok ve Francii. Neexistuje, aby někdo neuposlechl policii a vůbec ne, aby ji provokoval. Takový to přístup k polici může vést jenom k naprostému chaosu, jako v Seattle, kde městská rada, která byla původně proti zákrokům policie podobného rázu v souvislosti s Black Lives Matter nakonec musela dát policii zase možnost operovat s drastičtějšími zákroky, neboť v městě přestalo být bezpečno. Vím o tom přímo od obyvatel (příbuzní). Nezahrávejme si s ohněm. Policie musí mít respekt, protože pokud ne, tak se dožijeme doby, kdy ti nejbohatší budou mít něco jako policii vlastní a občané se budou třást před darebáky všeho druhu (což ovšem onen otec, ani onen invalida nebyli). Jenom se takovým chováním a tím, že je veřejnost schvaluje otevírá pandořina skřínka budoucích velkých problémů. Petr Hannig - Rozumní  https://www.facebook.com/groups/165881240863689   Co vy na to? U nás probíhá na toto téma živá diskuze ovšem bez vulgarit
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama