Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2021 11:19:23

Prapříčinou dnešního stavu v USA

Prapříčinou dnešního stavu v USA

Prapříčinou dnešního stavu v USA a vpádu do Kapitolu je korespondenční hlasování. To nezaručuje demokratický průběh voleb z mnoha příčin.

 Prapříčinou dnešního stavu v USA a vpádu do Kapitolu je korespondenční hlasování. To nezaručuje demokratický průběh voleb z mnoha příčin. 1. Nelze podle osobních dokladů kontrolovat, zda hlasoval skutečný občan. 2. V domácnostech může být vyvíjen nátlak na slabší členy rodiny typu "Babi, dědo, když nebudeš volit Piráty, tak už tě nikdy nepřijdu navštívit. Ukaž koho si zaškrtla?" Nebo: "Babi, dědo, já to odnesu do schránky nebo na poštu" a pod. Viz akce "Přemluv bábu, dědka." abych byl spravedlivý: Může to být i naopak: Např. na jižní a východní Moravě bohatí farmáři: "Pokud synu, vnuku, dcero, vnučko, zeti, snacho nebudeš volit KDU-ČSL tak tě vydědím." Také internetové on-line hlasování je nedemokratické i když by každý dostal svou identifikaci. Starší lidé až tolik nerozumí internetu a potřebovali by pomoc svých vnuků a pod. Stávalo by se: "Babi, dědo, ty chceš volit komunisty, nebo Babiše. No to snad ne? A to se nestydíš?" "A koho bych měl/a volit?" "No přece Piráty, ti jediní jsou správní a když nechceš Piráty, tak alespoň TOPku. Ta jejich šéfka je mladá a mají toho správňáka Feriho. Víš to je ten s tou ohromnou kšticí.". Ne nadarmo největšími podporovateli korespondenčního hlasování jsou právě příznivci Pirátů a TOPky, jak je vidět v diskuzích v naší skupině Petr Hannig fanklub.Pane předsedo vlády. Nedopusťte v žádném případě změnu změnu systému hlasování v ČR!!! Máte plnou podporu nás, rozumných, kteří jsme ochránci práv seniorů.
Přijďte a otevírat oči těm, kteří nemají životní zkušenosti. Pár jich vždy provokuje, ale je třeba diskutovat slušně a bez osočování druhých
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama