Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2018 10:19:12

Protestuji proti nepravdě poslance Volného z SPD, týkající se Rozumných

Protestuji proti nepravdě poslance Volného z SPD, týkající se Rozumných

Na plných kandidátních listinách strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU....... nebyl žádný žádný bývalý člen Úsvitu ani nikdo, kdo chtěl kandidovat na kandidátce SPD a nebyl zařazen

    Důrazně protestuji proti slovům poslance za SPD Lubomíra Volného, ze dne 22. 3. 2018, že ti, kteří neuspěli na kandidátkách SPD, kandidovali na kandidátkách ROZUMNÝCH. Ani jeden takový kandidát na plných kandidátních listinách ROZUMNÝCH v celé ČR nebyl. Ani jeden kandidát z bývalého Úsvitu, ani jeden kandidát, který by měl spojitost se stranami Tomia Okamury, se kterým mě už dávno pojí snaha o zařazení prvků přímé demokracie a odvolatelnosti politiků, které Strana zdravého rozumu, jk se dříve ROZUMNÍ jmenovali, prosazuje už od roku 2006.
     ROZUMNÍ naopak své kandidátní listiny nabídli členům Národní demokracie v čele s politicky soudně perzekuovaným Adamem Benjaminem Bartošem. ROZUMNÍ měli tu odvahu, tak zvaně si zadat s někým, kdo je autentickým kritikem stávajících politických praktik. Jako prezidentský kandidát jsem byl přítomen všem soudním jednáním s A. B. Bartošem.
      ROZUMNÍ nabídli své kandidátní listiny i dalším stranám, např. středové Změně pro lidi, dále pak "nesládkovým" Republikánům a dalším menším politickým subjektům, aby se netříštila politické scéna odmítající povinné přijímání migrantů.
      ROZUMNÍ si však myslí, že pouze jedna politická strana v Poslanecké sněmovně charakteru SPD je málo a nemá sílu na to aby odvrátila např. nekontrolovaný příliv ilegálních migrantů, což se teď při vyjednávání o vládě jasně ukazuje a ANO SPD Tomia Okamury odsunuje na vedlejší kolej.
     Nikdy jsem nekritizovali SPD ani Tomia, se kterým mě osobně pojí dlouholeté přátelství, vzhledem k našemu společnému kamarádovi Vítězslavu Vávrovi. Proto invektivy pana Volného považuji za nepřijatelné, už z toho důvodu, že musíme všichni stát za panem prezidentem Zemanem, na kterého se soustřeďuje mediální útok. Mgr. Petr Hannig, předseda ROZUMNÝCH a prezidentský kandidát, který ve druhém kole bezvýhradně podporoval pana prezidenta Zemana.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama