Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.02.2021 9:50:45

Rozumní jsou jediní

Rozumní jsou jediní

Rozumní - spravedlnost a životní jistoty, jsme jedinou stranou z tzv. vlastenecké scény, kteří důsledně hájí právo na život a zdraví ohrožených skupin obyvatelstva, to jest seniorů a zdravotně handicapovaných pro něž by nákaza byla ohrožením života.

  Něco z vlastní kuchyně. COVID vhodil vidle do tak zvané vlastenecké scény. A stalo se, že my Rozumní - spravedlnost a životní jistoty, jsme jedinou stranou z tzv. vlastenecké scény, kteří důsledně hájí právo na život a zdraví ohrožených skupin obyvatelstva, to jest seniorů i zdravotně handicapovaných lidí mladšího věku, pro něž by nákaza mohla znamenat těžké ohrožení. Samozřejmě uznáváme záslužnou úlohu vlády v boji za zdolání viru i v boji proti úmyslnému hacení všech nařízení velkou částí obyvatelstva, která pokládá vir za imaginaci a nepřesvědčí je nic, ani narůstající úmrtnost dokonce i mezi mladšími ročníky. Bohužel v tomto boji je vláda osamocena, staví se proti jejímu úsilí Senát, Ústavní soud, všechny ostatní opoziční parlamentní strany a média (ČT, CNN Prima, Barrandov), která dávají prostor všem, i těm nově vzniklým, jenom když tepají vládu. Rozumní, kteří stojí za vládou v jejím boji proti viru a za ochranu ohrožených skupin obyvatelstva, se do médií nedostanou. Nechápeme, jak všechny ostatní vlastenecké strany a hnutí a včetně těch nově vzniklých (či se tak tvářících), ignorují zájmy těch, co jsou jejich voliči. Ať už to je SPD, Trikolora, Volný blok, Aliance národních sil a dokonce i Národní demokracie, se kterou jsme kandidovali do různých druhů voleb (I když v případě Národní demokracie se jedná o dlouhodobý postoj, který vyplývá z toho, že se ND domnívá, že Covid je jenom jednou fází prostředků při potlačování demokracie a svobody). Rozumným tedy ( i když chápou pohnutky ostatních vlasteneckých stran) nezbývá nic jiného, než pevně stát na svém, to jest na ochraně seniorů a ohrožených vrstev obyvatelstva i třeba proti všem. Petr Hannig, předseda Rozumných - za spravedlnost a životní jistoty
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama