Mgr. Petr Stehlík

  • ANO 2011
  • České Budějovice
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.11.2020 3:23:14

Česká republika nesmí od protimigrační politiky za žádnou cenu ustoupit!

Česká republika nesmí od protimigrační politiky za žádnou cenu ustoupit!

Slova místopředsedy Evropské komise Margaritise Schinase o výchově ,,domorodců“ jsou neomluvitelná.

Místopředseda Evropské komise Margaritis Schinas je jedním z největších progresivistů v Evropském parlamentu, který jako stoupenec Nové levice vyvíjí snahu zasahovat do pravomocí národních států a omezit jejich svrchovanost. Schinas tvrdí, že inkluze migrantů je právem a povinností členských zemí EU a její pomocí se ,,domorodci“ ( jak označuje Evropany)  vychovají a zbaví se xenofobie. Slovo xenofobie (strach z neznámého) je zneužíváno progresivními liberály, kteří za xenofoba označují každého, kdo odmítá přijímání migrantů. O strachu z neznámého nemůže být řeč vzhledem k tomu, že některé evropské země zastávaly nezodpovědnou promigrační politiku a očividně se musejí s jejími následky potýkat prakticky dennodenně. Těm, kteří skálopevně trvají na tom, že Česká republika má přijímat migranty navrhuji, aby se zamysleli nad počtem teroristických útoků či agresivity spojené s islámem ve Francii, Spojeném království, Německu, Belgii nebo Švédsku a počtem v České republice? Tato pro Českou republiku příznivá statistika spočívá v tom, že přijímáme pouze ty migranty, které lze integrovat. Typickým příkladem je vietnamská komunita, která je velmi přátelská, ekonomicky aktivní, plně respektuje naše zákony, naši kulturu a tradice. Nelze tedy hovořit o tom, že by Česká republika nebyla solidární, pouze přistupujeme k migraci se zdravým rozumem, a proto jsme jednou z nejbezpečnějších zemí na světě. Česká republika proto nesmí ze svého postoje vůči přijímání migrantů udělat sebemenší ústupek.

Pokud jde o místopředsedu Schinase, tak je absurdní, že progresivita, jako on použije tak politicky nekorektní označení pro Evropany, jakým jsou domorodci. Jsem přesvědčen, že kdyby někdo označil za domorodce Afričany nebo Asiaty, tak bude obviněn z rasismu. Podle logiky těchto pokrokářů je tedy Schinas rasista? Jistě, že ne, protože Evropané nepatří k menšině, tudíž mohou být šikanováni, uráženi, diskriminováni a rasismus vůči nim vlastně neexistuje. Jsem hrdý na to, že žiji v České republice, kde většina občanů tato prograsivistická dogmata odmítá.

Odkaz na zdroj:  https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vyzeneme-z-vas-rasismus-a-pomuzeme-migrantum-V-CR-je-to-pry-hruza-Novy-plan-EU-645127?fbclid=IwAR13jyC0awlfNX05g7JC34plSVXu6t3qIncYwTwrK_0rRc7Ue-mpcgJngXY

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama