Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.12.2019 11:37:18

A takhle my si tu žijeme!

A takhle my si tu žijeme!

Neziskovkáři všech zemí, spojte se!

Generace dnešních mladých neomarxistů, multikulturalistů, genderistů, ekologistů, souhrnně pokrokářů, jinými slovy darmožroutů ze všech těch možných i nemožných politických neziskovek, ve kterých se nechávají vydržovat za peníze jiných a často přímo z veřejných rozpočtů, vůbec nepochopila, že generace jejich rodičů a prarodičů jim darovala něco tak úžasného, jako je lidská svoboda a demokracie. A proto dělají všechno pro to, aby je opět zničili a společnost navrátili do doby totalitní nesvobody. Nesvobody svých rodičů a prarodičů. Historie se neopakuje stejně, ale ve spirále.

Kupředu, levá!

Někteří lidé, zvláště pak ti mladí, zřejmě žijí v romantické představě, že svými antizemanovskými a antibabišovskými demonstracemi navazují na sametovou revoluci z roku 1989. Nic není vzdálenějšího pravdě. V listopadu 89 se lidé bouřili proti totalitnímu společenskému systému a demonstrovali proti samozvaným vládcům, kteří si moc uzurpovali na základě tzv. diktatury proletariátu promítnuté do ústavního článku o vedoucí úloze KSČ. O Zemanovi a Babišovi si každý můžeme myslet, co chceme, ale jedno jim nelze upřít. Svůj mandát získali v demokratických volbách. Jestliže dnešní demonstranti usilují o jejich odchod, nenavazují ani tak na listopad 89, nýbrž daleko spíš na únor 48. A propos. Jen pro pořádek dodávám, nevolil jsem ani Zemana, ani Babiše.

Zpátky ni krok!

Je skutečně obdivuhodné, když naše čacká policie pouhých 30 let po sametu a skoro 60 let poté, co se to odehrálo, vypátrá, co že to ti zločinci Štrougal a Jakeš spáchali. Pročež šup se sedmadevadesátiletým Miloušem a pětadevadesátiletým Lubošem před soud. Miluju naši policii i justici. A hned se cítím bezpečněji, když vidím, že všechno funguje, jak má. A ještě bezpečněji se dozajista cítí všichni gauneři a zloději. Když polišové nadhánějí stoleté staříky, oni mají pré.

Republiku si rozvracet nedáme!

Propagátor léčby konopím dostal za jeho pěstování tři roky natvrdo. Lidská blbost a pokrytectví jsou nekonečné. Řadu měsíců předtím, než se moje 87letá maminka odebrala na onen svět, měla bolesti. Zkoušeli jsme všechno možné. Nic nepomáhalo. Jediné, co snad opravdu pomoci mohlo, byly léky na bázi konopí. Nesehnal jsem je, ač jsem běhal všude možně. Přestože jsou legální. A tak maminka dál měla bolesti. Až do smrti. Kriminalizace pěstování konopí na léčebné účely je zločin. Je to zločin zákonodárců. Je to zločin policie. Je to zločin státních zástupců. Je to zločin soudů.

S Bruselem na věčné časy!

Vše při starém. Zatímco Evropskou unii devastuje nová levice, zelená, duhová i jiná, Česká televize 30 let po Velké sametové a za kavárenského potlesku hrdinně bojuje proti mrtvému komunismu. Ale kdyby jen to. Prezidentské volby budou ve Spojených státech amerických až za rok, ale ČT 09 už teď opět funguje jako volební štáb Demokratické strany. Tak jen tak dál, soudruzi redaktoři! Donald, Nigel, Miloš i Andrej a mnozí další na vás spoléhají. Když vy určíte směr, voliči se vždy vydají na druhou stranu. Děkujeme!

A nikdy jinak!

Ostuda, hanba a zlovůle má odteď své jméno: Nejvyšší soud České republiky! O nevděku oné somálské muslimské dívky, jež poté, co prchla z islámem rozvrácené a zničené země a dostala azyl v naší bezpečné republice, nevěděla nic lepšího, než se při první příležitosti domáhat „práv“ na atributy právě toho, co v konečném důsledku a součtu její zemi rozvrátilo, toho již bylo řečeno a napsáno dost. Stejně jako bylo vysloveno nespočet srovnání, jak by asi v muslimských zemích probíhaly soudy, ve kterých by se našinec domáhal svých „práv“ na nošení křesťanských symbolů v tamních školách. Skutečný problém je ale v něčem jiném.

Jak že se jmenuje ten slavný román Michela Houellebecqa? Ano, odpovídáte správně. Podvolení! To je to, oč tu běží. Tak mě tak v této souvislosti napadá, nedopouští on se ten Nejvyšší soud, bojující za hidžáby v našich školách, vlastně podpory a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka? A ombudsmanka, jež onu dívčinu pase, jakbysmet?

A propos. Milá ČSSD plus další poslanci, kteří jste ji zvolili, mockrát vám za Šabatovou děkujeme! A zároveň vás ubezpečujeme, že u voleb na to nezapomeneme.

A takhle my si tu žijeme!

 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama