Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.11.2021 10:39:16

Andrejova vláda v Adolfových stopách

Andrejova vláda v Adolfových stopách

Je to vlastně dokonale symbolické, že se Babišova vláda při uplatňování nových opatření vydává bavorskou cestou. Přesně tam se totiž nachází Norimberk, kde se zrodily ony zločinné diskriminační zákony.

Liší se pouze vymezení skupiny lidí, kteří – naprosto bezdůvodně – něco či někam nesmějí.

Argument, že se tak děje v zájmu ochrany většiny, neobstojí. Očkovaní jsou totiž úplně stejnými roznašeči jako neočkovaní. Takže žádnou logiku v tom nehledejme. Je to jen a pouze hanebný nátlak, aby se lidé nechali „dobrovolně“ očkovat. Promiňte, nemohu si pomoct, ale já si dobrovolnost fakt představuju jinak. A pro pořádek ještě dodávám, že opravdu nejsem žádný antivaxer.

Omluvou není ani to, že stejně hanebně postupují i jiné vlády. Až v Německu či Rakousku znovu zavedou selekci či obnoví „nápravné“ koncentrační tábory, uděláme to honem honem také?

Někoho to přirovnání k norimberským zákonům možná popudí, tak už to u nás bohužel chodí – jak jde o cokoli, co souvisí s německými nacistickým rasovými zvěrstvy, někteří lidé raději nevidí, neslyší, nepřemýšlejí, aby se náhodou někoho nedotkli –, ale ta analogie je naprosto zřejmá. Namísto aby takové přirovnání bylo mementem – pozor, tohle není zrovna správná cesta –, milovníci politické korektnosti ve svém svatouškovství raději vypnou mozek. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama