Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2021 13:15:35

Nejodpornější politické postavy

Nejodpornější politické postavy

Jak poznáme nejodpornější politické postavy? Ke „statečným“ gestům se tito zbabělci odhodlávají až v okamžiku, kdy vycítí, že už vane jiný politický vítr.

Přesně tohle platí o tragické postavičce současného ministra zahraničí Jakubu Kulhánkovi (ČSSD), který vyzývá k odebraní diplomatického pasu Zemanovu poradci Martinu Nejedlému. Odvahu ale našel až poté, co Zeman leží v nemocnici a jeho politická budoucnost je velmi nejistá. Ještě před čtrnácti dny by si nic podobného nedovolil.Totéž platí o premiéru Andreji Babišovi (ANO) a jeho „statečné“ výzvě, aby Zemanův kancléř Vratislav Mynář rezignoval. Nic podobného Babiše kupodivu nenapadlo, když se Zemanem řadu let vytvářel vzájemně se podporující mocenské duo. Je evidentní, že po prohraných volbách už nemocí vyautovaného prezidenta k ničemu nepotřebuje.
Pokud si kdokoli myslí, že Babiš je snad ten srdnatý vůdce, za kterým by se měla sjednotit budoucí opozice, dopouští se krutého omylu. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama