Mgr. Radek Holomčík

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2020 10:49:00

Mou ambicí je oslovit aktivní seniory

Mou ambicí je oslovit aktivní seniory

Piráti si zvolili dalšího místopředsedu strany. Stal se jím poslanec Radek Holomčík, který post obhajoval. Získal podporu 282 hlasů z celkových 527.

 Radek Holomčík doplní tým předsedy Ivana Bartoše, první místopředsedkyně Olgy Richterové a místopředsedy Vojtěcha Pikala.

„V nově zvoleném Republikovém předsednictvu se chci věnovat rozvoji odborného zázemí strany a podpoře komunálních a krajských zastupitelů. Chci posilovat směřování pirátské strany směrem k zemědělství, rozvoji venkova, životního prostředí a bezbariérovosti. Mou ambicí je také oslovit aktivní seniory a přiblížit jim pirátskou politiku. Věřím, že Piráti se spolu i s voliči teď musejí bavit víc než kdy jindy, je nutné spolupracovat a komunikovat,“ uvedl Radek Holomčík.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama