Mgr. Šárka Jelínková

  • KDU-ČSL
  • Zlínský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.01.2021 16:18:00

I letos chceme vyzvat k vzájemnosti a k darování příspěvku

I letos chceme vyzvat k vzájemnosti a k darování příspěvku

Klub KDU-ČSL a nezávislí pořádá v Senátu již podesáté Tříkrálovou sbírku.


Letos s ohledem na pandemii mnohem skromněji, chybí tradiční slavnostní Tříkrálová snídaně i hosté. Desátá Tříkrálová sbírka se pro letošní rok přesunula do online prostředí.

„I letos chceme veřejnost vyzvat k vzájemnosti a k darování příspěvku těm, kdo jsou v těžké životní situaci,“ řekla předsedkyně senátorského klubu KDU-ČSL a nezávislí Šárka Jelínková. Dodala, že zisk ze sbírky doputuje k nemocným, handicapovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a k dalším jinak sociálně znevýhodněným skupinám.

„Nejen v krizi platí, že vyspělá společnost se pozná podle toho, jak kvalitně se dokáže postarat o své nejslabší členy. Chci věřit, že tato slova budou i letos vyslyšena a výtěžek ze sbírky bude nejvyšší historii nejen v Senátu, ale i všude v regionech, kde se sbírka koná,“ připomněla Jelínková.

Senátorky a senátoři z klubu KDU-ČSL a nezávislí patří k již tradičním podporovatelům charitativních aktivit ve svých regionech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama