Mgr. Tereza Hyťhová

  • PRO
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.02.2021 15:09:00

Nesouhlasím s permanentním uzavřením škol

Nesouhlasím s permanentním uzavřením škol

Komentář na facebookovém profilu k situaci ve školství

 Kam až zajde skandální chování vlády? To, co se děje aktuálně v našich školách, je naprostý skandál. A co se vlastně děje? Odpověď zní: NIC.

Vláda nehledá řešení, jak školy otevřít, vláda volí pro ni řešení nejjednodušší, a to je nechat školy zavřené. Školy zejí prázdnotou a žáci nechodí do školy již od loňského roku. Jak se mají přes monitor s kamerou žáci něco naučit? Distanční výuka nemůže nikdy adekvátně nahradit výuku fyzickou. NIKDY!

Žáci také potřebují pravidelný režim a sociální kontakt, který je k vývoji dítěte naprosto nezbytný. Deváťáci nemají možnost přípravy na přijímačky na střední školy, maturanti jsou bez řádné přípravy na maturitu a děti na prvním stupni se učí počítat doma na notebooku, což je jistě velmi efektivní (ironie).

Místo toho, aby vláda hledala řešení - tak raději zbaběle zavře školy a nemá sebemenší zájem na tom, aby se školy opět otevřely. To není žádná dedukce - to je děsivý fakt.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama