Mgr. Tereza Hyťhová

  • PRO
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.02.2021 16:47:39

Vraťme děti do škol!

Vraťme děti do škol!

Rodiče mi dennodenně píší, ať otevře vláda školy a o to se v Trikolóře snažíme prakticky neustále.

 

VRAŤME DĚTI DO ŠKOL!

Každé dítě má právo na vzdělání bez omezování.

Není možné obětovat děti. Učit je pouze distančně.

Nemáme žádná relevantní data, jak a jestli se děti ve škole mohou nakazit či naopak nakazit své spolužáky.

Velkým problémem je pro mnohé děti nošení roušek. Nesouhlasí s jejich nošením rodiče a já jim rozumím a chápu rodiče, kterým výsostně záleží na zdraví svých ratolestí, ať už jsou jakkoli věkově odlišní. Ovšem učitelé jsou také lidé a mají svá práva. A pokud se chtějí chránit a být chráněni, musíme hledat kompromis. To je v současné chvíli velmi těžké hledání.

Rodiče mi dennodenně píší, ať otevře vláda školy a o to se v Trikolóře snažíme prakticky neustále. Čelíme bohužel rozvratu vzdělanosti.

Vyzvali jsme za Trikolóru pana ministra Plagu, aby vrátil děti do škol a uspořádali jsme protestní shromáždění před MŠMT, kde společně s námi přišli vyjádřit svůj názor i rodiče našich dětí.

To, že děti již dlouhé měsíce nechodí do školy, je opravdu selhání naší vlády. Předali jsme panu ministru školství Plagovi tabuli s naší výzvou „ Vraťme děti do škol!“

Nemůžeme naše děti neustále distancovat od jejich vrstevníků, distancovat je od společnosti a udělat z jejich psychického zdraví zoufalého človíčka, který neví a nezná co se děje za hranicemi jeho bydliště, města či státu. Děti jsou naše budoucnost a já za ně za všechny budu bojovat tak dlouho, dokud školy neotevřou!

Malé shrnutí na závěr: děti byly v roce 2020 ve škole pouze 3,5 měsíce z 10.

Stát má  povinnost poskytovat vzdělání dětem a rodič je povinen posílat své dítě do školy. Takto to musí být a vždy bylo.

Nechci, aby se distanční výuka, stala běžnou součástí naší vzdělávací soustavy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama