Mgr. Václav Klaus

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.02.2021 20:33:00

Společnost a boj s covidem

Společnost a boj s covidem

Komentář na facebookovém profilu ke koronavirové situaci v zemi.

Můj táta (79) má zatím lehký průběh nemoci, což nemusí nic znamenat - jde o zrádnou chorobu s nečekanými zvraty (dle lékařů).

Je o něj také dobře postaráno, byl na nějaké kontrole u doktora a má dost protilátek či čeho a dost kyslíku atd., bere nějaké léky a stovky lidí mi píšou, jestli chce poslat ten či onen lék, že někomu z jejich rodiny pomohl atd.Čili (i ke vzteku některých "humanistů") je léčen (kvalitně).
ALE!! Řekněte mi proboha jaká je po skoro roce informace pro pacienty, co jim naměřej "pozitivitu" a mají kašel a je jim blbě (jak při viróze bývá) a mají teplotu? Jsou třeba vdovec na malém městě - 75 let. Co mají dělat?
Mají si vzít paralen nebo vitamín C nebo vitamín D?
Mají větrat a hýbat se - neležet pořád. Nebo naopak nevstávat z lůžka. Mají jíst to či ono. Co mají užívat?
Mají si dát slivovici nebo je to přizabije?
Hodně pít tekutiny - ano/ne?
Je jasné, že když máte špatný los, tak Vám nějaký paralen a vitamín nepomohou, ale dle řady lékařů - je docela důležité v první části nemoci jak se chováte a jak tělo zareaguje.
Je asi taky jasné, že když se vám začne rozlejzat zápal plic - tak je dobré být léčen rychle antibiotiky či jinak. Jak se to pozná? Kdy jít začít otravovat lékaře?
Informovanost minimální. Média místo strašení by také měla předávat jasné návody.
Podle mě spousta starých lidí osamělých, když to dostane - tak akorát čeká vyděšená doma - že kdyby nemohli dýchat, pojedou do nemocnice na ventilátor, čehož se děsí a jinak naprosto neví nic.
Jiní jsou zas tak vystrašení že otravují záchranky a lékaře v nemocnicích, aniž by museli.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama